Известие

Collapse
No announcement yet.

имам проблем със сеника на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• имам проблем със сеника на 156

Сенника от дясната страна,ми е виснал(спуснат) и незнам как да го оправя,непрекъснато пъхам разни железца,клечки или каквото ми е под ръка,за да го задържа вдигнат ,но то все пада...Как мога да си го оправя или ще трябва да си търся да си купувам ново?
    Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

няма оправия така като стане.счупила се е пружината ако ти виси на 90 градуса.Моя така стана и си го смених от един колега от форума който има морга в Перник за 30 лв.Виж в заглавията за авточасти че не се сещам името му.
    156 1.8 TS '98

Comment

малко не е в темапа ама пак евиснало
      дръжката на пасажера отпред ми е виснала и отворих я и гледам пружинките дето държат дръжката чупени! и ся ко да търся нова дръжка или мога да намеря само пружинки
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin
        малко не е в темапа ама пак евиснало
        дръжката на пасажера отпред ми е виснала и отворих я и гледам пружинките дето държат дръжката чупени! и ся ко да търся нова дръжка или мога да намеря само пружинки
        то и при мен така и още н идва време за решение на този проблем

Comment

и моя сенник постоянно пда ама тоя от шофиорската страна и май ще търся друг,не става с тия поправки
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

моя падаше и гелдам излиза някаква малка пластмаса от лявата страна към стъклото наместих я и вече не пада :P
            иначе и на мен дръжката ми е виснала

Comment

Working...
            X